Globalna prisotnost

Blickle kolesa in kolesa z ohišjem po vsem svetu

Z globalno prodajno mrežo so Blickle proizvodi Made in Germany na voljo povsod tam, kjer naše stranke želijo. V 18 lastnih prodajnih podjetjih v Evropi, Ameriki, Azij in Avstraliji ter pri zastopstvih v 120 državah skrbijo usposobljeni strokovnjaki za servis in lokacijo v bližini strank. 

Informacije o Blickle proizvodih in njihovi zmogljivosti je mogoče priklicati na spletu v 28 različnih jezikih. Tudi Blickle celotni katalog v aktualni verziji v 21 jezikih daje odgovore na vsa vprašanja na temo koles in koles z ohišjem.

S pomočjo naših dobro sortiranih skladišč in po vsem svetu vzpostavljeni mreži z enotno obdelave podatkov na vseh lokacijah se lahko hitro odzovemo na prejeta naročila. Zahvaljujoč hitri in zanesljivi logistiki pridejo Blickle proizvodi hitro do vseh namembnih mest. Blickle je vaš zanesljiv partner – po vsem svetu.
                                    
Blickle prodajna podjetja so prisotna v naslednjih državah. Če vaša država ni navedena, najdete preko Iskanje sogovornika mednarodni nivo zastopstvo Blickle, ki je pristojno za vašo državo.