Razvoj-konstrukcija-FE-kolesa-kolesa-z-ohišjem-Blickle

Naš izziv se imenuje želja stranke.

Inovacija ja naš posel.

Kolo na novo iznajti: S to nalogo se naši inženirji soočajo vsak dan. Pri tem pa je naš cilj razviti najboljše kolo, najboljše kolo z ohišjem za izpolnitev vsake zahteve naših strank. Funkcionalnost, učinkovitost, dolga življenjska doba in varnost so prav tako v ospredju kot oblika, ergonomija in trajnost. Tako nastajajo inovativne rešitve, ki jih lahko koristno uporabijo tudi naše stranke. 


Z najsodobnejšo tehniko in najsodobnejšimi metodami, kot so npr. linearni in nelinearni izračuni po metodi FEM ter s sodelovanjem s priznanimi inštituti lahko naši sodelavci v razvoju uresničujejo nove ideje. Najboljši primer za to je poliuretanska obloga Besthane®, ki postavlja nova merila glede udobnosti vožnje in kotalnega upora.

Vseeno ali gre za popolnoma novorazvite proizvode ali za prilaganje proizvodov po navodilih stranke – preko vzpostavljenega omrežja med konstrukcijskim oddelkom in lastno delavnico za izdelavo orodij je mogoče inovacije hitro pripeljati do nastanka novih serij. Visok procent ustvarjanja vrednosti na lokaciji Rosenfeld omogoča tudi cenovno ugodno izvedbo rešitev koles po meri tudi pri manjši seriji koles. Pogosto mine samo nekaj dni od izražene želje stranke pa do končnega vzorca ali proizvoda. 
Dolgoletne izkušnje iz številnih projektov s strankami v najrazličnejših panogah omogočajo našim inženirjem, da se hitro vključijo v posredovane naloge naših strank.

Blickle – vaš kompetentni partner za razvoj. Skupaj najdemo rešitev tudi za kompleksne probleme na področju mobilnosti.