Naša vizija

Biti najboljši proizvajalec koles in koles z ohišjem, s katerim sodelujete.

Najboljši izdelek

Podjetje Blickle je zavezano proizvodnji koles, koles z ohišjem in mobilnih sistemov s kakovostjo »Made in Germany«. V naši industriji spodbujamo kakovost in inovacije. Naši zanesljivi, trajni in uporabniku prijazni izdelki našim strankam zagotavljajo izjemno učinkovitost in donosnost naložbe. Vsi naši procesi razvoja, proizvodnje in vodenja kakovosti temeljijo na tem načelu. Uporabljamo najsodobnejše tehnologije, pa tudi nenehne postopke izboljševanja in optimizacije, da zagotovimo rešitve za kolesa in kolesa z ohišjem, ki ustrezajo vsem zahtevam.  

Najboljša storitev

Našim strankam želimo zagotoviti najboljšo možno storitev. V središču vsega, kar počnemo, je nenehna osredotočenost na potrebe naših strank. Globalno omrežje storitev Blickle je na voljo, da strankam pomaga osebno in v virtualnem svetu. Kot družinsko podjetje želimo zagotoviti, da v današnjem digitalnem svetu ne zanemarjamo človeške dimenzije. Naša ekipa visoko usposobljenih in prijaznih kontaktnih partnerjev našim strankam nudi nasvete in pomoč, na katere se lahko zanesejo. Če to združimo z izjemno razpoložljivostjo izdelkov in učinkovitostjo dostave, dobite odlično raven storitev Blickle.

Najboljša rešitev

Poiskati želimo najboljšo rešitev za katero koli zahtevo. Razvijamo prilagojene rešitve za kupce, ki v naši standardni ponudbi več kot 30.000 koles in koles z ohišjem ne najdejo tistega, kar iščejo. Naša visoko motivirana ekipa izkušenih in dobro poučenih inženirjev razvija nove izdelke in prilagaja obstoječe modele, da ustvari rešitve, ki ustrezajo vsem zahtevam.

Najboljši partner

Kot družinsko globalno podjetje se Blickle dobro zaveda svojih odgovornosti. Prizadevamo si za visoko raven zadovoljstva strank in zaposlenih. Zavezani smo odgovornemu ravnanju, kjer koli smo, tako na sedežu v Rosenfeldu kot v naših mednarodnih podružnicah. Trajnostni razvoj je za nas izjemno pomemben – delamo vse, da zaščitimo okolje in poskrbimo, da zaposleni uspevajo v pozitivnem in sodobnem delovnem okolju. Kot sodobna organizacija se prilagajamo spreminjajočim se okoliščinam. Poštenost, zvestoba, spoštovanje in zaupanje so v središču vseh naših interakcij s strankami, dobavitelji in zaposlenimi. Podjetje Blickle spodbuja dolgoročno partnerstvo s strankami, dobavitelji in zaposlenimi ter v središče vsega, kar počne kot podjetje, postavlja zadovoljstvo strank in dolgoročno perspektivo.

Naše poslanstvo

V partnerstvu z našimi strankami razvijamo in izdelujemo kakovostne, trajne, uporabniku prijazne in inovativne rešitve koles in koles z ohišjem, ki ljudem po vsem svetu omogočajo varno, učinkovito in kar najbolj ergonomsko premikanje vseh vrst blaga, strojev in transportnih sistemov.