Blickle izvedbe koles po meri

Ko je potrebno izdelati kolo po meri.

 • Posebne-izvedbe-seznam-teaser-kolesa-Blickle

  Po meri izdelana kolesa in seti koles

  Izvedbe koles po meri se razlikujejo od standardnega programa po dimenzijah koles, izbiri materiala, izvedbi pesta ali uležajenju kolesa. Poleg tega pa se npr. za področje izdelave naprav lahko pripravijo individualne rešitve izvedbe koles z ekstremno visoko tekalno zmogljivostjo in zanesljivostjo. Seti koles so dobavljivi s kolesi različnih serij, z okroglo ali štirirobno osjo kot tudi z različnimi debelinami.

 • Posebne-izvedbe-seznam-teaser-kolesa-z-ohišjem-Blickle

  Individualna kolesa za aparate

  Izvedbe koles po meri se razlikujejo od standardnega programa po skupni višini, ekscentričnosti, zavornem sistemu, izbiri materiala, barvi, izvedbi kolesa, vzmetenju ipd.

 • Posebne-izvedbe-seznam-teaser-kolesa-s-prilagojenim-ohišjem-za-gradbene-odre-Blickle

  Po meri izdelana kolesa za premične odre in transportne naprave

  Kolesa po meri za transportne naprave so lahko gibljiva in stabilna kolesa iz standardnega programa Blickle, ki se za izpolnitev specialnih potreb prilagodijo zahtevam kupca. Blickle uresničuje tudi kompletne novorazvite izvedbe koles na osnovi zahtev kupca.
  Kolesa za premične in delovne odre so dobavljiva z različnimi načini pritrditve, zaviralnimi sistemi in z izbiro tekalne površine.

 • Posebne-izvedbe-seznam-teaser-kolesa-za-težja-bremena-Blickle

  Kolesa z visoko obremenljivostjo

  Blickle je priznan specialist za razvoj in izdelavo koles s prilagojenim ohišjem za težja bremena. Nosilnost standardnih proizvodov Blickle znaša do 50.000 kg.
  Poleg tega razvija Blickle tudi po meri izdelane izvedbe, ki jih odlikujejo npr. kompaktne dimenzije, minimalen ploskovni pritisk ali minimalen kotalni upor.