Blickle Räder+Rollen na sejmu LogiMAT 2014

Podjetje Blickle Räder+Rollen se je predstavilo od 25. do 27. februarja 2014 na tokratnem 12. mednarodnem strokovnem sejmu za distribucijo, pretok materiala in tok informacij LogiMAT v Stuttgartu.

Sejem, ki je vsako leto bolj priljubljeno, je doživelo pri več kot 10 % rasti pravi naval obiskovalcev. Tudi podjetje Blickle je lahko v letu 2014 na sejemskem prostoru pozdravilo bistveno več obiskovalcev.

Ponudba na več kot 80 m2 velikem razstavnem prostoru je zajemala prerez obsežnega programa koles in koles z ohišjem. Poleg tega so prvič predstavili tudi novo serijo dvižnih koles HRLK ter brezžično pogonsko kolo z vgrajenim motorjem in baterijo EZBS.
Nova serija dvižnih koles HRLK je prepričala obiskovalce tako zaradi visokega udobja upravljanja kot tudi kompaktne izvedbe in zanesljive postavitve.

To ni bilo dovolj. V nagradni igri, so med vsemi udeleženci, ki so pravilno odgovorili na vprašanja o novi seriji dvižnih koles, izžrebali 10 bonov za tankanje goriva v vrednosti po 50 €.. Zmagovalci bodo v teh dneh dobili obvestilo.

Podjetje Blickle bo imelo razstavni prostor tudi na sejmu CeMAT v Hannovru v mesecu maju.