Cena dobavitelja jungheinrich

Blickle je prejel Jungheinrich nagrado za dobavitelja

23. aprila 2015 je družba Jungheinrich AG podelila svoje nagrade za dobavitelja leta 2014. Družbo Blickle Räder+Rollen je tovarna Moosburg nagradila kot najboljšega dobavitelja 2014 v kategoriji “umetna masa, kolesa, ležaji, standardni deli in tekalne obloge”.

V času ocenjevanja od januarja do decembra 2014 je podjetje Jungheinrich ocenjevalo kakovost in zanesljivost svojih dobaviteljev. Družba Blickle je prepričala žirijo o svoji zanesljivosti in konstantno visoki kakovosti dobave. Direktor Reinhold Blickle je osebno prevzel nagrado v Lüneburgu. V kratkem nagovoru se je zahvalil za priznanje in opozoril na poseben doprinos svojih sodelavcev, „ki so omogočili ta rezultat“. Z njihovo pomočjo je uspelo, „da smo izbrani med nekaj tisoč dobavitelji za najboljšega“.

Jungheinrich je z več kot 10.000 zaposlenimi in s prometom koncerna, ki presega dve milijardi evrov, eden od vodilnih ponudnikov na področju notranje logistike in je poznan po svojih industrijskih transportnih vozičkih. Poleg centrale koncerna v Hamburgu ima Jungheinrich še šest drugih proizvodnih lokacij v Nemčiji. Že 2013 je družba Blickle prejela od podružnice Jungheinrich iz Landsberga nagrado za njeno zanesljivost dobav.