Spletna trgovina blickle

Najobsežnejša trgovina koles+koles z ohišjem v Nemčiji je na spletu

Več kot 30.000 koles+koles z ohišjem nudi sedaj Blickle v svoji novi spletni trgovini. In je tako na štartu z najobsežnejšo spletno trgovino koles+koles z ohišjem v Nemčiji. Program, ki v svoji raznolikosti sega od vodilnih valjčkov z 20 mm premera pa do koles za težja bremena z nosilnostjo do 50 ton.

V preizkusu razpoložljivosti, ki je vezan na skladišče končnih proizvodov v logističnem centru, lahko stranke pogledajo podatke o svojih dobavnih rokih. Avtomatsko arhiviranje dokumentov poenostavi naknadna naročila. Stranka mora kasneje vnesti samo nove količine. Prevzamejo se vsi obstoječi podatki, vključno s cenami, ki so specifični za stranko. „Takšen je naš odziv na zahtevo tržišča, da omogočimo vedno hitro in udobno naročanje.“, pravi vodja prodaje Werner Herre. „V primeru vprašanj ali rešitev po meri je notranja služba našim strankam vedno na razpolago z običajnimi kompetencami.“

Nova spletna trgovina razpolaga z vmesnikom do konfiguratorja proizvodov. Tam izbrane artikle je mogoče direktno prenesti v košarico. Popolnoma nove so tudi tridimenzionalne PDF datoteke. Te so na voljo skoraj za vsak proizvod in jih mogoče videti brez registracije ali prijave. Velika prednost datotek 3D PDF je, da je mogoče kolesa+kolesa z ohišjem opazovati iz vsakega kota, ne da bi moral biti za to na računalniku inštaliran CAD program.

 

 Tukaj se lahko registrirate.