Kolesa iz polne gume podjetja Blickle

Kolesa iz polne gume se uporabljajo za številne naprave v notranjosti in zunaj objektov. Na primer za transportne naprave v notranji logistiki, za stroje, zabojnike za smeti ali v transportni tehniki.

Blickle kolesa iz polne gume so univerzalna, dušijo vibracije, dobro ščitijo tla in so odporna proti številnim agresivnim medijem.

Ustrezno različnim namenom uporabe je podjetje Blickle razvilo natančno usklajeno paleto proizvodov prvovrstne kakovosti. Proizvodni program ponuja poleg cenovno ugodnih koles iz standardne polne gume tudi kolesa s kakovostnimi tekalnimi oblogami iz elastične polne gume. Primerna so za visoke obremenitve in imajo posebno majhen kotalni upor. Blickle ponuja kolesa iz polne gume s tekalnimi oblogami različnih trdot in v večkomponentni izvedbi. Poleg črnih koles iz polne gume so dobavljive tudi specialne izvedbe, ki ne puščajo sledi, v sivi, modri ali naravni barvi. Program zaokrožujejo antistatična in električno prevodna kolesa iz polne gume. Kolesa iz polne gume so lahko opremljena z drsnim, valjčnim ali krogličnim ležajem.

Povzetek koles iz polne gume iz dobavnega programa Blickle najdete tukaj.

Dvokomponentna kolesa iz polne gume

Elastična kolesa iz polne gume